Як я знайшов інформацію про все на світі на єдиному ресурсі.

In this forum we discuss specific motions.
One thread per motion.
Post Reply
Renewdeack

Як я знайшов інформацію про все на світі на єдиному ресурсі.

Post by Renewdeack »

Нещодавно я випадково натрапив портал, котрий на перший погляд нагадував пересічний довідковий ресурс. Він називається Retro і працює на https://retro.ua/.

Зайшовши на головну, я побачив досить неочікуваний перелік рубрик: публікації про місячні фази, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Мені стало цікаво, і я почав гортати далі. Як виявилося, що на сайті можна знайти багато цікавих публікацій на побутові та освітні сюжети: від медичних порад і календарів до святкових традицій і мовних нюансів. Незважаючи на ім'я "Retro", його зміст — це практичні матеріали, які будуть корисними щодня.

Найбільше мені запам'яталася матеріал із пунктуації — легко й просто викладені складні речі, що згадуються з навчання доволі розмито. Звернув увагу на текст про народні традиції у 2026 році. У результаті, портал став корисним симбіозом календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато різноманітних питань.
Post Reply