Для гурманів, хто зазвичай прагне кухнею, однак втомлюється від невпорядкованість на кухонній зоні!

In this forum we discuss specific motions.
One thread per motion.
Post Reply
Jaynelix

Для гурманів, хто зазвичай прагне кухнею, однак втомлюється від невпорядкованість на кухонній зоні!

Post by Jaynelix »

Я просто не можу не поділитися історією, що виникла у мене попереднього тижня. Дочка вимовила бажання, щоб ваша покірна слуга приготувала один неймовірне з нагоди великої події. Я, як завжди, навіть не задумуючись, почала шукати варіант в Google і – уявіть!. Витратила цілісних півтори години марних пошуків, переходячи з сайту на ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти були надто для професіоналів, декілька - із недоступними продуктами, решта - серед надмірною кількістю банерів. А раптом як же я мені спало на думку про існування цей каталог й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - той самий варіант! Рецепт виявився до безтями детальним, що навіть навіть ще дуже молода помічниця здолала мені підказати. В результаті наша команда зробили неймовірний кулінарну феєрію, який став головним відкриттям дня народження. І ось вам результат усі мої тепер зацікавлені знайомі цікавляться: "Яким чином ти відкрила настільки чудовий спосіб?"
Каталог рецептів
Post Reply