Зізнаюся чесно, раніше я ставилася скептично до того, навіщо цей додатковий елемент на одязі. Він тільки створював дискомфорт, псував лінії плечей, і взагалі — для цього існують головні убори. Я надавала перевагу елегантним варіантам без капюшона, здавалося, що це стильно і сучасно.
Усе змінив один дощовий вечір. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, забувши парасольку вдома, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. Саме тоді я з захопленням дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.
Наступного ж дня я активно моніторила сайт з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не знайшла ту саму — комфортну, практичну і дуже елегантну. Якби раніше усвідомлювала переваги таких моделей, то не морочилася б із парасолькою. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які могли б зацікавити й інших.
З того часу моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він виручає щодня і навіть від палючого проміння. І я не розумію, як могла раніше недооцінювати такий корисний елемент.
Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу
- Luciushiets