Історія мого ідеального рецепту курки

In this forum we discuss specific motions.
One thread per motion.
Post Reply
JustinDrexy

Історія мого ідеального рецепту курки

Post by JustinDrexy »

Раніше я боялася готувати курку в духовці. Мені уявлялося, що це під силу лише професіоналам: то м'ясо вийде сухим, то зовнішність буде зіпсована, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я обмежувалася лише вареними котлетами — так безпечніше і швидше.

Прорив стався несподівано, коли прийшли близькі без попередження, а в холодильнику була лише ціла курка. Довелося згадувати всі поради, які отримувала від досвідчених господинь. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим змастити для ніжності, і як не прогаяти момент готовності.

Основним страхом було, чи вдасться зберегти соковитість. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з хрусткою шкіркою, відчула полегшення і гордість! Вона була соковитою всередині, однаково добре пропеченою і пахучою та привабливою. Присутні оцінили страву, а я нарешті повірила у свої сили.

Між іншим, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я знаходила натхнення для маринаду для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я частую гостей і балую домашніх. І найзручніше, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка творить це кулінарне диво.
Post Reply